bg

Kookclub mei 2017

Kookclub mei 2017

Aperitief Russian

70 cl vodka
1 kg. perzikvlees
150 cl  agrum schweppes

perzikvlees in stukken snijden , alcohol mengen ,mixen met bokaalmixer, aanlengen met agrum  

 

 
Ingredienten voor 4p

 

Voorgerecht : Noorse Zalm

Zalmtournedos in grof zout wentelen en gedurende 30 min. afspoelen, droogdeppen ,kort aanbakken aan beide zijden, half gaar bakken en laten rusten.
verschillende tomaten snijden ,p&z,olijfolie

saus : 1/2 forelfilet mixen met warme room ,p&z en afwerken met peterselie.  

 

 

 

 
Ingrediënten voor 4 p
150 gr zalm pp 
verschillende soorten tomaten naar wens 
1/2 forelfilet,
10 cl room, 
peterselie 

 


Hoofdgerecht : Lamsragout

 lamsvlees goed kruiden, aanbakken in olijfolie,groentenmix van de dag erbij en aanbakken . Blussen met gepelde tomaten en rode wijn.p&z, rozemarijn, thijm , in de oven voor 1h. vlees uithalen, saus mixen en 20c l room +peterselie en groenten erbij 
Papardelle al dente koken , 
 
ingrediënten voor 4p:
1 kg lamsvlees,groentenmix naar wens,blik gepelde tomaat,20 cl room
Papardelle 

 


Nagerecht : Aardbeien

25 cl room,100 gr suiker half opkloppen, likeur bijvoegen, en geplette peper

roomijs : alle ingredienten samen opkoken en zeven   nadien draaien in ijsturbine  

 

 

 
Ingrediënten voor 4p:
25 cl room, 100 gr suiker,grand marnier, groene peper uit blik 

roomijs : 1l melk,400 gr suiker,1 vanillestok,

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N

 

                                            

  • Prijs arrangement voor 2 personen
  • 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
  • welkomsdrink en kennismaking met het hotel
  • Fietsen en fietskaarten
  • Wandelkaarten
  • 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht 
  • inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie